-
Re: Geje
A co, homoseksualisci maja na czolach wypisane, ze sa homo? Skad wiecie, ze nie ma obok was waszych znajomych, ktorzy sa innej orientacji seksualnej, a nigdy sie do tego nie przyznaja, znajac wasze poglady? Skad wiecie, ze osoba sprzedajaca w osiedlowym sklepiku to nie homo? Mam kilku dobrych znajomych z takich kregow (i to plci obojga) - zdziwilibyscie sie, ile jest takich osob... Ja ich szanuje bez wzgledu na ich orientacje.
Dla mnie niewazne, jakiego wyznania i o jakiej sexualnosci jest czlowiek. Wszystko zalezy od tego, co jest wewnatrz czlowieka. Nie cierpie glupoli, zlodziei, ludzi o malpiej zlosliwosci, chamow, rasistow i pewnych siebie idiotow -> wsrod hetero jest ich multum (nie twierdze, ze tylko wsrod nich, ale nie znam zadnego homo, ktorego moglabym nazwac takimi epitetami).
Im dluzej jestem blisko ludzi, tym mniej ich toleruje i lubie. Stanowczo bardziej wole zwierzeta :/
W sumie dziwie sie, ze ten temat nie zostal usuniety. Wobec tego chyba zaloze temat nienawidze Rammsteina, Voraxa, Meg, Smoka, Smalla, Dee Yaya (oczywiscie, nie mam powodow, ale to tylko przyklad na glupi temat, wasze nicki po prostu mi sie przypomnialy)... eeeee... musialabym wejsc w spis terrarystow i wpisac po kolei
Zobaczymy, ile bedzie postow ;>
Tolerancja nie jest wasza mocna strona, mosci panowie, wiec nie oczekujcie, aby ktos byl dla was slodki i mily chociazby na gg, jak z czyms wyskoczycie.... Ja jestem dla was "nieuprzejma i niemila, jak ja tak moge", a sami chwalicie nie niechlubnymi przekonaniami, oj nieladnie, nieladnie, hipokryci :>:>:>
Uprawnienia umieszczania postów