-
Dawid Grams (daniels)
Guest
Re: Geje
ehhh.... dziwny zbiek okolicznosci bo dopiero co wrucilem z kosciola i napotkalem geja i prosil mnie o papierosa ( dalem mu ). A jeszcze w te wakacje nienawidzilem takich ludzi, ale sam mam duzo kumpli gejow oni sa jak inni tylko nieczuja potrzeby na kobiete tylko na meszczyzne oni tez maja wlasne zycie. To ze sie liza albo Bóg wie co jeszcze w miejscu publicznym to moze byc niesmaczne ale to ich prywatna sprawa kazdy z was kto ma partnera lub partnerke kiedys pocalowaliscie sie w miejscu publicznym i co ? I nic niektórych to razi niektórym to wisi a niektórzy sie podniecaja, jak widac jestesmy nietolerancyjnym krajem z wyjatkami ale sam kiedys bylem nietolerancyjny dla homo, ale to jest ich zycie ich sprawa co was obchodzi ze meszczyzna z meszczyzna albo kobieta z kobieta sie caluja to jest ich zycie niewasze. Oceniajcie sami siebie a nietylko kogos kto przechodzi kolo was. Patrzcie na wasze wady a nie obgadywujcie kogos innego. Taka jest moja opinia prawie kazdy z was tu to rasita ze tak powiem w stostunku do pedalów macie fobie kumacie sami hodujecie niebezbieczne zwierzaki a tu boicie sie geja. Uspokujcie sie !
( Z góry przepraszam za bledy albo za to ze kogos moglem urazic ale chce dotrzec do was ze geje to tez ludzie tak jak ty i ja )
Uprawnienia umieszczania postów