Ech...wybaczcie moje dzisiejsze wkurzenie, zwykle jestem spokojny, ale czasami mam ochote przy....walic pewnym osoba...prymitywnym osoba :/

Jezu...choroba czy nie, odwalcie sie kurcze od tego...jezeli beda chcieli to beda sie leczyc, widze juz taki scenariusz pod Waszymi rzadami ( mam nadzieje ze zaden z Was nie będzie 'robil' w polityce... :/ ) hitem programowym katoprawicowych ugrupowań za pare lat ( oprocz slinienia sygnetów biskupow i innych ) bedzie z pewnoscia masowe zamykanie gejów i lesbijek w zakladach psychiatrycznych pod sztandarem bialego papy z Watykanu...dobra ide z tego forum zanim calkiem sie wkurze a dzis mialem ciezki dzien :/
Prosze Was zamknijcie juz wreszcie ten temat, sami widzicie do czego on prowadzi ? sprzeczki, klotnie, konfrontacja sprzecznych pogladów...KAZDY MA PRAWO MIEC WOLNOSC, TO JEST ZYCIE PRYWATANE i za goracym przeproszeniem g**** Wam do tego. Postawcie sie na miejscu tych ludzi...ja zawsze zylem w harmonii z ludzmi, nigdy nie potepialem ich pogladów, innych orientacji, nikomu nie mowilem o moich problemach, cierpialem samotnie - Oni tez cierpia. Nienawidze tego co objawia sie u Was. Na stare lata pewnie przyjdzie nam sie barykadowac w domach, aby nie zostac zamordowanym za...odmienne poglady. jaka wspaniala perspektywa na przyszlosc ! )) ech...
Ech...juz nie pisze nic w tym temacie. Bywajcie Polacy, narodzie tolerancyjny...inaczej.