Legu... w sumie to nie chciałem nikogo obrażać, ale Twój dziadek jak zresztą większość dziadków to po prostu staruszek o zatwardziałych poglądach wyrobionych wląsnie przez takich cudownych ludzi jak Hitler i Stalin.... Jego poglądy są z deka przestarzałe... A to że ktoś taki jak Hitler tępił gejów to tym bardziej świadczy o tym że to złe postępowanie.... Ciekaw jestem czy byś sie cieszył jakby taki Hitler zabrał Twoją rodzinkę na obóz letniskowy...... Tobie kogoś takiego trzeba, bo wtedy byś zrozumiał jak ważni są inni dobrzy ludzie, nie zależnie od tego jaki mają kolor, wyznanie czy orientacje sexualną.. Zresztą co Was do cholery jasnej obchodzi co kto z kim robi?? Sa tacy co lubią pissing.... i co?? Mnie to brzydzi... ale ich sprawa.... niech sie nawet tną jak ich to kręci.... Jeśli sa fajnymi ludźmi to prosze bardzo.... Zresztą zwróćcie uwagę na fakt, ze ludzie wykształceni i inteligentni są tolerancyjni, a tacy "dziadziusue" co siedzą w domu przed TV ewentualnie wyjdą z psem na 2 godzinny spacer do nastęnej przecznicy, to raczej zatwardziali anty-wszystko-inne`i.....