A mnie najbardziej denerwuja doniesienia o przestepstwach. "Mirosław M. zamordowal a potem zgwalcil rodzine Jarosława Kowalskiego zamieszkałego w Pcimiu Dolnym przy ul. Kopernika 13/4.". A obok zdjecie mordercy z zaslonieta polowa twarzy, a obok zdjecia ofiar i ich rodzin niczym nieograniczone. Nie moge zrozumiec tej ochrony bandziorow i mowienie wszystkiego o ofiarach :/. Moim zdaniem prawo powinno byc zaostrzone i przestrzegane. Kurde, zabije wlamywacza, ktory mnie okradnie i zgwalci mi dziecko i ja pojde siedziec, bo przekroczylam obrone konieczna... Wedlug tej zasady powinnam ograniczyc sie do wlamania mieszkania wlamywacza i zgwalcic jego dziecko :/ Ja sie osobiscie boje chodzic po ulicach sama wieczorem. Ba! Czasami sie boje chodzic w dzien...... :////

A kara smierci... Coz, katoliczka ze mnie wybrakowana... Bylabym za wsadzaniem takich zgniłków do ciezkiego wiezienia i niech sami zarabiaja na swoje utrzymanie. I niech siedzi do konca zycia w brudnej, ciasnej i cuchnacej celi bez mozliwosci ogladania telewizji, spacerow, czytania, kobietek, odwiedzin i kontaktowania sie z komkolwiek. I niech nie bedzie zwolniony po 3,5 roku za dobre sprawowanie :/