napisalem duzo -bo mam ich 9, zeby ludzie nie pisali pozniej na maila" czy to nadal aktualne"
jakbym tym handlowal to nie sprzedawalbym za taka cene jak sprzedaje bo bym zadnego zysku z tego nie mial , tak jak napisalem wczensiej wyjezdzam niedlugo i pozbywam sie niektorych rzeczy bo potrzebuje kasy ... Nie mowie ze sam je rozmnazalem or smth , bo kupilem je jakis czas temu i mialem zamiar dopiero hodowac , niestety trzeba sprzedac...

Nie jestem typem ,ktory opowiada wszystkim ze na czeskich gieldach jest drogo i nie odradzam nikomu zakupow tam -wrecz polecam , bo lepiej kupic tam niz u rafnoe ,ktory ze swoją świtą odwiedza czeskie gieldy i przemyca torby pełne np. lampropeltisow t.sinaloe , do tego mowi ze kupuje tam tylko te trudno dostepne gatunki bo u nas nie ma hehe ... Widzialem na wlasne oczy wiec wiem , nawet slyszalem ich rozmowy dotyczace opchniecia tego co kupili ...
Jeszcze raz napisze ,ze nie krytykuje tego ze przywoza z czech tani towar i sprzedaja u nas -bo na tym handel polega i widzialem rowniez innych sprzedawcow polskich ktorzy robili tam wieksze zakupy ,tylko ze oni nie opowiadaja takich bredni jak niektorzy , nie wciskaja ludziom kitow i nie krytykuja czechow bo wlasnie to jest dla mnie zalosne

A oczywiste jest to ze usunieto moje argumenty , jak pepre sie nie zgadza z tym co pisze to niech sie sam wypowie a nie usuwa zeby nikt sie czasem nie dowiedzial co tam bylo napisane ...

Chyba sie bardzo przejeli tym co napsialem bo juz mnie strasza i chca bić heh

To forum tak naprawde jest moderowane tylko nieoficjalnie , wszystkie negatywne komentarze dotyczace osob zwiazanych z forum lub ich kumpli zostaja natychmiast usuniete ...