Hmmm "wszystkie zwierzeta sa rowne, ale sa zwierzeta rowniejsze..." czyzby cytat z "Folwarku zwierzetego" Orwella sie sprawdzal ?> Widac ze tak,hmm nie popieram Dejota w krytyce gieldy, swoje na ten temat napisalem w "Świetochlowice- cala prawda". Ale z usuwaniem postow popieram Cie Dejot calkowicie. Ludzie przeciez to jest forum nikt tu nie klnie tylko wymienia zdania, swoje spostrzezenia. Fakt czasem nerwowo ale wedlug mnie w granicach rozsadku. Juz czat nie jest jak kiedys ludzie teraz wchodza by pomilczec albo poszpanowac ze dostal "czerwien" bo sie usmiechnol do jakiegos OPA i mu dal. Kiedys slyszalo sie ze na opa trzeba zasluzyc, teraz wystarczy byc Female i dac sie lekko powkrecac OPOM nie mowie ze kazdy op tak robi ale wiem ze pare osob dostalo OPA za nic. Wiec jak dla mnie czat juz "podupadl na zdrowiu" Czyzby teraz forum? Hmm... znow mozna powiedziec Polska rzeczywistosc. Ale jak tak dalej pojdzie to ludzie zrezygnuja z tej strony bo po co tu wejsc skoro nasz post zostanie usuniety jesli bedzie dla kogos niewygodny. Forum jest od ludzi dla ludzi, ale czy aby napewno???
Wiec gorace dziewczynki USMIECHY na twarzy a TCP bedzie wasze ))).

ps. czy moj post tez zostanie usuniety???