-
Re: Reprezentacja Polski w Piłce Nożnej
Ech weź bo jak czytam te twoje posty to mi sie chce ... Jaki ty czasem jesteś ... Uczepisz sie czegoś ( lub kogoś) i nie umiesz przestać :/ Poprostu wyrażam swoje zdanie... Nasza reprezentacja nie należy do najlepszych a anglia jest bardzo dobra :/ Wiec możesz przestać sie mnie czepiać? To że nie znasz sie na żartach ( w poście o terrorystach) to już nie moja wina... jak ci sie nudzi to włącz sobie telewizje i pooglądaj kreskówki ... może coś z nich zrozumiesz... Ciagle na mnie jedziesz ale nie wiem dlaczego i mysle że to jest żałosne... Nie mieszkasz ze mną ani mnie nie znasz więc skąd wiesz o czym mam pojęcie a o czym nie? Radze na następny raz zastanowić się co piszesz... Zanim napiszesz choć jedno zdanie przemyśl je kilka razy a później idź do mamy i się zapytaj co o tym sądzi :/ "napisze ze sie wstydze naszej reprezentacji to bedę cool"
Nie wiem co w tym jest takiego cool... Jeśli nie masz nic mądrego do powiedzenia to nie pisz nic ... Nie myśle że to jest cool... Poprostu wyrażam swoje zdanie... Możesz napisać np. że nie zgadzasz się ze mną uważasz że nasza reprezentacja jest świetna i dowali anglii 5:0 jeśli masz takie zdanie ale nie krytykuj mnie gdy nie masz do tego podstaw i żadnych sensownych argumentów! Przemyśl to...
Uprawnienia umieszczania postów