nikt nie powinien się po prostu publicznie na forum obrażac i dla mnie jest nie ważne kto kim jest, mozna być nawet samym Panem Bogiem ale to nie upoważnia żeby kogoś obrażać, skoro mod pierwszy zaczął wyzywać forumowicza to chyba logiczne że ten mu się odpłacił pięknym za nadobne, a przytaczanie na forum prywatnej korespondencji to dla mnie szczyt hamstwa! Skoro ktoś pisał na maila to po to żeby osobiście coś załatwić a nie po to żeby mod to na forum publiczne wyrzucał! Chyba po to ktoś zostaje modem, żeby utrzymywać tu porządek, nieprawdaż? a takie zachowanie przekracza w ogóle ludzkie pojęcie zeby się mod z forumowiczem wyzywali na oczach ludzi!Rozumie kaskowanie widaomości w których są wulgaryzmy, dawanie ostrzeżeń jeśli ktoś się nie chce uspokoić...ale jak ktoś wyraża swoje zdanie to chyba forum jest po to żeby o tym dyskutować, a jeśli WY Moderatorzy usuwacie niwygonych wam ludzi to już wasza sprawa ale jak wyżej jakiś kolega napisał "to ja dziekuje za takie forum "
Przecież chłopak ma prawo domniemywać róznych rzeczy, nawet jeśli są nieco dziwne typu "mafia terrarystyczna", ma prawo chyba mysleć coś, czy nie? Powiedział to na forum, bo byc może ktoś miał takie samo zdanie albo pogląd czy odczucie. Z tego co wiem nikogo nie wskazal palcem i nie powiedział ten i ten to mafia! Moim zdaniem była to nawet tylko przenośnia, która miała oddać stan w jakim ten chłopak się czuł, bo czuł że ktoś go oszukał i miał do tego prawo! Dodam jeszcze że teraz też może czuć się oszukany, bo obcy ludzie dyskutują na jego temat a on nawet nie ma możliwości obrony! Tak wieszajcie sobie psy nasi drodzy moderatorzy władcy i panowie tego forum, na koźle ofiarnym!Taka tu jest polityka!