-
Re: Z-A-P-R-A-S-Z-A-M-
Dark Raptor ależ oczywiście możesz nie lubić hh mi to nie przeszkadza... a teraz porcja tego, czego nie lubię...( w kwestii hh)
1) jak ktoś mnie nie zna, a przez stereotypy, gdy widzi mnie w szerokich gaciach, czapce itp. od razu albo na mnie jedzie, albo chce sie z mną bić (!) bo tesh były takie przypadki.
2) pozerów, bo stwarzają oni mylny obraz polskiego hh, jak i komercyjnych i beznadziejnych squadów z tego samego powodu
Jak mnie to wkurza
Ja np. mam kilku kolegów metali i bardzo ich lubie... Jak widze metala czy punka itp. to nie bluzgam na nich z drugiego konca ulicy... Ale wiem że niektórzy pozerzy to robia. Ubiorą sie w worki, zcapke z daszkiem wezmą magnetofon puszcza na maxa i bluzga każdego kto wygląda inaczej jednak to są pozerzy i ludzie prosze nie róbcie stereotypów bo nie każdy taki jest a oni tylko psują opinie hh... :/ Ja tesh czasem kogoś mocno zbluzgam ale tylko wtedy jak on mnie na maxa wkurzy...
Chciałabym żeby wszystkich metalowych pozerów ( nie wiem jak to sie określa :P) i wszystkich pozerów hh i każdego innego rodzaju muzy wysłać gdzieś na bezludna wyspe tam by sobie bluzgali, bili by sie itp. a normalni ludzie ktorzy kochaja dany rodzaj muzy zostali by tutaj, wtedy metale by sie nie czepiali hh i odwrotnie... Ja nie mam nic do metalu, popu, techno ( no może troszke do techno bo moje ucho wiednie gdy slyszy ta muzyke) i jeśli oni nie maja nic do mnie to wporzo ...
P.S.: Ja tehs nienawidze policji ale nie dlatego, że słucham hh i tak wypada czy coś 0_o ale dlatego że sie mnie czepiaja bo widza że mam szerokie spodnie i wogole i ide z jakaś wieksza grupą jesteśmy cicho to sie czepiaja że jestesmy za glośno itp. Kiedyś bylam na koncercie hh to paly mnie 3 razy sprawdzali czy nie mam trawki a jak jakieś dziewczyny się ubrały w szpile i spodniczki to najwyżesz kazali pokazac plecak...
A poza tym nie musze nikomu przypominac tych przypadków ktore byly w mediach ...
Ok koncze pisac te moje wypociny :P Sorry jak to sie nie trzyma kupy i s a bledy itp. ale dopiero wstalam z lożka i jestem bardzo śpiaca :P
Uprawnienia umieszczania postów