Gobin jak juz chcersz cos zacytowac to najpierw zobacz co napisalem....to raz, a dwa to nie chodzilo mi o wiek [bo wiadomo, ze ilosc lat nie przeklada sie na rozwoj intelektualny, i nie mam nic do mlodszych...] tylko o typ wypowiedzi...

wskrzesiciel ty to jestes dla mnie smieszny....przeczytaj co napisales, bo to jest jakis belkot...no i co z tego, ze wiekszosc jedzie na hh...co mam analizowac?? To, ze tak jest nie znaczy, ze przestane tego sluchac...ale twoja wypowiedz daje duzo do myslenia, bo widocznie ty jestes jednym z tych co leca na mody....Meg raczej nie stanela "naprzeciw" ciebie....nie chce mi sie wiecej do ciebie pisac, bo i tak odszczekasz cos co nie ma sensu....pisalem ci priv jak cos...bo to nie chodzilo o uzycie mocnieszych slow a skierowanie ich pod moim adresem, jak cos zapraszam wpadnij do mnie to pogadamy..........

Mowilem, ze nie bede sie wypowiadal, ale te wypowiedzi mnie rozbrajaja....od dalszych juz na bank sie powstrzymam, bo to nie ma sensu....

P.S. Meg jezeli tu zajrzysz to powiedz mi prosze czy wpadasz czasami na chat??Jezeli tak to kiedy mozna Ciebie zlapac??