-
Re: Islamskie łajno
To juz byla osobista decyzja zolnierzy. Staneli przed wyborem i wcale nie musieli tam jechac.
Ale ja nie bede ukrywal, ze ten, ktory postawil ich przed tym wyborem postawil ich przed tym wyborem zachowal sie jak kolejny zaslepiony zwolennik "bushmani". Wytyczylismy sobie chore idealy i pod skromnym szyldem niesienia pokoju trzymamy przy sobie pusta sakiewke czekajaca na napelnienie, co oczywiscie sie nie stanie.
"Polacy piersci do szabelki, ale ostatni po wynagrodzenie".
A jesli chodzi o Zydow, Islamistow, Cyganow i tak dalej, to popelniasz wielki blad Neo...
Wytlumacze Ci to na przykladzie pajakow. Wyobraz sobie, ze hodujesz kedzierzawca i nagle trafi ci sie agresywny okaz. Czy to znaczy, ze wszystkie kedzierzawce sa zle, agresywne i nie dla poczatkujacych? hmm, no wlasnie.
Wiec ostatnia rzecza, jaka wolno zrobic, jest sklasyfikowanie pewnego narodu pod jeden stereotyp. Moja rodzina z kolei doznala wielkich szkod od cyganow. Kradziez rzedu kilkunastu tysiecy. Jakos jednak nie zywimy do nich nienawisci, bo znamy tez kilku bardzo uczciwych. Z kolei moja babcie na wojnie przed smiercia ocalila pewna zydowka.
Ja uwazam, ze Zydzi poniesli wieksze od nas straty. Generalizowanie narodu jako wielkiej masy terrorystycznych klonow jest tym samym, co robil Hitler. Tylko dzikie zaslepienie i nic wiecej.
Ja do ciebie pretensji nie mam. Twoja rodzine okradl zyd, wiec wypadaloby sie pozbyc wszystkich zydow... bo np. Szwajcar juz na 100% by tego nie zrobil.
Zastanow sie jeszcze, co by sie stalo, gdybys jakims "pechowym" trafem urodzil sie zydem.
Uprawnienia umieszczania postów