Daf, rozumiem, ze mozna miec problemy, ale teraz zaczynasz byc po prostu smieszny. Coz za wyszukane grozby - "nie zdziwcie sie, jak naprawde popelnie samobojstwo". W koncu jak to zrobisz, to nikt nie uwierzy, tak o tym gadasz... Jak masz problemy to zadzwon do telefonu zaufania, albo niech ci rodzice zasponsoruja psychologa... Dla mnie temat byl co najmniej niesmaczny - jak si okazalo, ze to tylko glupi zart...

Diabolo - mylisz pojecia. Czarny humor a glupie dowcipy to dwie rozne rzeczy.

I nie myslcie o samobojstwach, egoisci. Ja przezylam samobojswo w bliskiej rodzinie i pomimo uplyniecia ponad 14 lat, nadal jest to dla nas szokiem. Odbierac sobie zycie dlatego, ze cie ktos nie chce, to porazka roku :/ A jeszcze w wieku 16 lat to juz dno.... Na pewno chciales sie ozenic z ta dziewczyna i hodowac dziatki, a ona cie wredna nie chciala. I co, myslisz ze by sie przejela twoim samobojstwem? Syn znajomych moich rodzicow wlasnie tak glupio sie zabil, mial 17 lat, przez dziewczyne... Coz, przejela sie na troche, byla na pogrzebie, a za kilka dni zapomniala o kims takim...

Robienie takich zartow budzi niesmak. Mnie takie rzeczy nie bawia. Jednak ban to za duzo, mysle, ze kopniecie starczy... Moze sie dziecaki nad czyms zastanowia...