Kretyństwo Kretyństwo Kretyństwo Kretyństwo Kretyństwo Kretyństwo Kretyństwo Kretyństwo Kretyństwo Kretyństwo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie mozna zrobic jakiegos ruchu oporu albo cos?? A skoro salamandra twierdzi ze na handel trzeba miec papiery to prosze mi pokazac taka ustawe, bo pierwsze slysze... :| A moze by tak zrobic jakies male akcje desantowe :] anty-salamandrowełojjoj ja i moje pomysly :P W sumie takie cos malego... Jakies banerki albo cos w stylu "Tak dla zwierzat! Nie dla salamandry"; troche badziewne ale wymyslone na predce... Buuu pomyslec ze kiedys mialem do tego szajsu wstepowac :| Nawet kiedys jak bylem w podstawowce to przyjezdzala jakas gosciowka i robila wyklady (raz bylo o nietoperzach raz o zagrozonych gatunkach w Polsce i chyba jeszcze o gadach i plazach). Nie powiem ciekawe to to bylo ale teraz cokolwiek by nie zrobili sa dla mnie straceni... Wrrrrrrrr ide poszukac kogos kto kiedys tam dolaczyl sie do salamandry biore od niego legitke i ja spale :P Zrobie fotki i im wysle wrrrrrrrrrrrrr ale mnie to wkurzylo noooo... Robimy akcje desantowa i sru :P