-
Re: Dramat w Rosji
"Jakii maja wybor? rosjanie nie patrza kogo zabijaja w czeczenii.."
Jaki maja wybor? Oni obladowali sale gimnastyczna z malymi dziecmi ladunkami wybuchowymi i wypieprzyli wszystko w powietrze. :/
Czy jest cos, co moze usprawiedliwic RZEZ DZIECI? Nie, nie ma i takie argumenty, ze ruscy sa fe, bo zaczeli wojne do mnie nie docieraja i nie dotra!
Zgadzam sie, ze ta wojna nie jest dobra, jednak NIC nie moze usprawiedliwic morderstwa niewinnych dzieci, BEZ WZGLEDU na idealy dla jakich sie walczy.
Nie moge tego zrozumiec i nie zrozumiem.
Akcja ratownicza zostala skopana przez Rosjan...terrorysci uciekli, ale mimo wszystko, bydlakow, ktorzy przyczynili sie do tej rzezi powinno sie usmiercic w najgorszy mozliwy sposob. Uzywac malych dzieci jako oslony... hanba! :/
Juz nawet nie wspomne, ze nawet ci, ktorzy przezyli beda mieli uraz psychiczny do konca zycia.
Teraz pomyslcie sobie wszyscy, co by bylo, gdybyscie to wy byli rodzicami i to wasze dzieci bylyby w takiej szkole. Nikt by chyba wtedy terrorystow nie bronil...
Dla mnie, mordowanie cywilow jest niewybaczalne. .. A tym bardziej zabijanie dzieci. Takie jednostki powinno sie wylapac i pozbawic zycia. I nic mnie nie przekona do zmiany zdania.
Przepraszam, ze reaguje na to tak emocjonalnie, ale nie dociera do mnie taki sposob "walki o kraj"... poplamiony krwia dzieci.
Uprawnienia umieszczania postów