to jest chore, komercja komercja i jeszcze raz komercja, chca show na zwierzetach ? ogladal ktos wild boyz ? show ze zwierzetami, lecz nie dzieje im sie krzywda, w najgorszym wypadku zwierze sie zestresuje ale DALEJ ZYJE ! patrzac na takie prymitywy juz mnie bardziej podnieca jak Steve-O wlewa sobie do ust tarło a nastepnie sperme jesiotra niz zabijanie pytona chociaz nie mozna byc tez tak malo tolerancyjnym, zdania sa podzielone , moje odczucia tez, niektorzy hoduja karaczany, niektorzy nimi karmia swoje zwierzatka, tak samo jest np. z myszami. Chociaz juz tyle rzeczy widzialem ze to jest az przykro, bylem na fermie strusi, facet opowiadal o ich hodowli itd podsumowal to wszystko "kocham te zwierzeta, kazdy strus jest dla mnie bardzo wazny, a za 15 minut nawijal o tym ze z 10 strusi zabija 8 , zostawia jedna pare i tak w kolko. Sam sobie zaprzecza, ja jakbym mial teraz zabic moje kameleony czy nawet ptasznika dla kasy, to bym tego nie zrobil, moze jakbym glodowal czy dzielil przyslowiowa zapalke na 4 czesci to moze i tak ale ludzie ktorzy sa w tym programie nie sa tacy biedni, pomijajac to ze czesc z nich juz byla w roznych Reality show i ma kase zwyczajne barbarzynstwo, ciekawe jakby zareagowala spoleczenstwo - to samo ktore teraz sie podnieca tym ze zabili weza - jakby na ekranach swoich TV zobaczyli jak ludzie z "przefajnej" wyprawy robinson zabijali psa. Mysle ze list do redakcji TVN nic nie zmieni, dla takiej wielkiej stacji szkoda bylo by tylko cos w telewizji zlego na ich temat. Zreszta ludzie machna reka na takie cos bo przeciez weze sa obslizgle, zabijaja ludzi, polykaja w calosci, wogole tamci mieli szczescie ze zabili tego weza przeciez o malo nie zgineli, waz to maszyna do zabijania ludzi przeciez