ZakkWYLDE hmm mówisz że też tyle siedzisz w kompach co ja?? no więc chyba powinienieś wiedzieć kto to jest lamer lamer to ktoś co kupił se dopiero kompa i nic o nim niewie albo już ma kompa ale niema pojęcia co to np trojan czy coś tych rzeczy... lamer to ktoś co bardzo mało wie na temat kompów a nie że gra w gry na kodach ty normalnie jesteś tępy jak polsilver... aha no i jeśli mi niewierzycie w moją historyjke to nie a wy myślicie że w całej polsce jest jeden haker czy co że niemoże sie zdażyć że ktoś z nas tu obecnych właśnie nim jest???? akurat kiedyś mnie to interesowało i shackowałem server do którego jestem podłączony aha dla waszej wiadomości niejestem podlączony bezpośredo do TP tylko jestem podłączony do kolesia który rozdziela neostrade u siebie w chacie i robi to legalnie bo pracował w TP i powiedział że jestem dobry w tych sprawach i żebym jeszcze raz spróbował ale zrezygnowałem :/ wierzcie czy nie ale ci którzy mieli z takim czymś do czynienia wiedzą że przytym jest naprawde duża adrenalina a ty ZakkWYLDE niewypowiadaj sie więcej w moich postach bo sobie tego nieżycze ok?? no to narka i gadajcie se co chcecie bo wiem że i tak mi nieuwierzycie bo wam tego niemoge udowodnić tak więc narka...