"Kłótnie wywołałeś czepiając się żydów!!!" - w którym miejscu to zrobiłem?? Bądź tak miły i wskaż. A może przytaczając fakt o istnieniu lobby żydowskiego w Ameryce o którym każdy kto interesuje się tym zagadnieniem (chociażby w najmniejszym stopniu, a Ty za takiego się uważasz) wie??

"Masz coś do żydów?" Ogólnie do narodu żydowskiego (żydów), ich religii i kultury nie mam uprzedzeń, natomiast do części tego narodu prezentującej syjonistyczną postawę opartą na okupacji, ekspansji, TERRORZE, bestialstwie, oszustwach, kradzieżach mających na celu osiągnięcie swojego chorego marzenia o Wielkim Izraelu od morza do morza mam bardzo wiele!! Można powiedzieć że całym sercem jestem antysyjonistą. Jeżeli uważasz jednak że jest to samo co antysemityzm to możesz uważać mnie za antysemitę. Patrząć na to co wyprawia się dookoła za sprawą "narodu wybranego" naprawdę nie zawstydze się gdy ktoś tak mnie nazwie. Moje poglądy nie są oparte na "głupich stereotypach", tylko na sprytnie wyciszanej i tuszowanej prawdzie. Zauważ że przez Saddama H. cierpi cały naród iracki.. Za wzrost antysemityzmu żydzi mogą podziękować samym sobie, Rzeźnikowi Szaronowi i reszcie psychopatów z "licencją na zabijanie".. W którym normalnym kraju żołnierz który w pół żywe, niewinne dziecko (które jest pół żywe dzięki jego nadgorliwemu wykonywaniu obowiążków..) pakuje cały magazynek naboi jest oczyszczany z zarzutów, choć są świadkowie (i nie arabowie, tylko żołnierze izraelscy)??

"dzieci zrozumieją po co była ta wojna" - a przypominasz sobie pod jakim pretekstem zaczęła się ta wojna?? Nie dzieci, nie Kurdowie, nie kasety VHS były przyczyną.. Przyczyną było POSIADANIE BRONI NUKLEARNEJ przez Saddama.. I gdzie ta broń?? A nikt mnie nie przekona że USA ze swoimi możliwościami wywiadowczymi nie potrafiło by zlokalizować chociażby jednego większego składu!!

Jeżeli uważasz że ta wojna była potrzebna to dzięki Bogu że decyzje o konfliktach zbrojnych nie zapadają dzięki Tobie.. Co następne byś najechał?? Wiesz w ilu krajach cierpią dzieci?? Ale jak uważasz: "dzieci zrozumieją".. Chciałbym być takim optymistą jak Ty..

może obecnie palestyńskie i irackie dzieci cierpią, ale za kilka lat, czy już nawet ich własne dzieci zrozumieją po co była ta wojna i bedą dziękować Ameryce że ich uratowała spod terroru - Palestyńskie dziecie dziękujące Ameryce na uratowanie spod terroru.. Ciekawa koncepcja, choć trochę dla mnie niezrozumiała.. USA najeżdża na Izrael?? :O