-
Re: Karla z Forum Weze to oszustwo
OK, tym sposobem rzeczywiście nie odpowiem na Twojego prywatnego maila, tak jak chciałaś, Haniu, skoro tu jest to samo, odpowiem tu.
Nie mogę winić nikogo za moje niepowodzenia, ponieważ takowych nie dostrzegam, powodzi mi się świetnie, zwłaszcza w kwestii wężowej, co widać w profilu. A to, że Ciebie to drażni, to tylko wystawia świadectwo o Tobie. Mój post demaskujący Ciebie zniknął, ponieważ był nie na temat, a moderator dopiero po fakcie uwierzył, że to rzeczywiście Ty. Możesz sobie ściemniać do woli, i tak gołym okiem widać, że to Ty, zachowujesz się dokładnie w tym samym schemacie.
Co do węży, to trzymam część w domu pod Warszawą (dorosłe zimujące), natomiast resztę (maluchy i młode) u siebie w pokoju. Może nie uwierzysz, ale połowę w terrarium 100x40x50 hehehe.
3 lata w temacie i 21 lat na ziemi - nie liczy się ilość tylko jakoś. No i trochę inteligencji, której Tobie, Rhodan, brakuje. Jesli bedziesz gotowa po zdobyciu odpowiedniej wiedzy na dyskusje ze mna i moimi przyjaciółmi, to zapraszam, wcześniej jednak nie, dopóki naprawdę nie uzupełnisz swoich braków wiedzy. Moich przyjaciół zdążyłaś już poznać w wątku CB ball python oraz o witaminach. Może pokażesz mi swoich?...
Jak będziesz miała jakiś problem, to chętnie podam Ci namiary na jakiegoś psychiatrę, może we dwójkę poradzicie sobie z Twoimi problemami emocjonalnymi.
pozdrawiam, Karla
ps. Rozumiem, że te gwiazdki na końcu oznaczają, że nie umiesz się podpisać? Bo nie ma krzyżyków na klawiaturze............ W razie czego możesz użyć "x"
Uprawnienia umieszczania postów