-
Re: o oddawaniu czerwonolicych...
Czy ty tylko udajesz tak mało inteligentnego ? (żeby nie napisać gorzej)
ja napisalem swoje zdanie odnosnie calej sprawy, specjalnie dla ciebie ci to zacytuje, bo widze ze masz problemy z interpretacją.
"Lepiej go oddać niż pozbyć sie go w jakiś inny sposób." Ten właśnie fragment znajduje się w pierwszej mojej odpowiedzi i to moje zdanie na temat żółwi. W drugiej mojej odpowiedzi, stwierdzilem, ze nie normalne jest podejście, które przejawia uwielbienie do zwierząt i zarazem nienawiść do ludzi. Z twoich postów wynika że cechuje cie takie podejście. O czym mogą świadczyć groźby do mnie (wiesz że na to jest paragraf ?
) oraz posty mówiące o tragicznym losie żółwi, które to niestety muszą zmienić właściciela, co jest dla nich koszmarem i po fakcie żółwie wpadają depresje...
Człowieku, zastanów się. I nie pisz na mnie "dzieciaku" czy "palancie" czy jak to mi napisałeś na gg, bo to że jesteś ode mnie starszy, to nie znaczy że madrzejszy, również nie znaczy to że będę sie ciebie bać, bo chyba liczyłeś że tak będzie pytając mnie czy mam jakiś problem
na gadu gadu. Ciebie odsyłam na strone cartonnetwork, ty mi poleciłeś stronki polityczne chyba nie ? no więc nie chce pozostać ci dłużny.
Oczywiście pozdrawiam ciebie i całą twoją rodzine. Miłego wieczoru 
Uprawnienia umieszczania postów