-
Re: Polskie servery cs'a
Jest też taki inny modzik, SuperHero. Jest kilkadziesiąt postaci i 10 poziomów, przy awansie na kolejny poziom wybieramy sobie jakiegoś kolesia. Jest batman (zaczynasz i masz pełno broni - m4, magnum, krieg, autoshot, i jeszcze kilka), supermen (150 życia i kamizelki na starcie), nightcrawler (przenikanie przez ściany i lot), mystic (zmieniasz sie w przeciwnika), wolverine (super knife i cos tam jeszcze), flash (szybkość), cyclop (promienie z oczu), i wiele innych. Ale to wtedy jest już całkowirta rąbanina (ale czasem przyjemnie pograc
)
Grałem i w 1.5 i w 1.6 i uważam że 1.5 jest bezsensu :/ Zerowy odrzut broni, możesz strzelać całymi seriami i nawet ci nei podrzuci. Co innego 1.6, tam każda bron jest śmiercionośna bo jeden head=śmierć (jest pare wyjątków ocyzwiście). Ale i tak uważam że cały counter to jedna wielka nawalanka (chociąz lubie sobie pograć
), praktycznie bez celu (bo przy celach "idź i wysadź bombe" albo "uwolnij zakładników" przynacie że niezbyt trzeba myśleć, praktycznie wszyscy grają na "rozwal wszystko" :/). Dlatego pykam w ET
Wiem że tu miało być o serwerach, więc wybaczcie mi 
Uprawnienia umieszczania postów