-
Re: tak dla informacji piszących w tym dziale proszę przeczy
Hey amigos...czekają na nas...pyszny kurczak Salsa McNuggets w sosie Salsa. I WIELKI McMex z podwójnym liściem sałaty i kawałkiem soczystego mięsa.
-O kurcze...
-Nie kurcze tylko El Kurczakos, kawałki kurczaka w piekielnie ostrym sosie.. :P
Dobra, dajcie spokuj crimson ma racje wprowadzenie cenzury do tego działu jest bezsensu, wkoncu to "na kazdy temat' niektóre rzeczy sa oczywiście niemoralne nawet dla mocno skorumpowanych ludzi, jak pronografia, faszyzm tymbardziej, bo kto jak kto nie odczuł tego jak polacy, tak właśnie wy.. Dla mnie rozwiazaniem jest wsadzenie do regulaminu odpowieniej notki, któa będzie tak skonstrułowana że ani Ci których razi topik nie będa mieli pretensji,ani ci drudzy którzy chcą o tym porozmawiać nie bede sie wnerwiać że im to kasują, w regulaminie znalazłem tylko taką notke:
2). Kultura wypowiedzi obowiązuje wszystkich. Całkowity zakaz przeklinania, obrażania użytkowników Forum!
NIe ma mowy nic o niepisaniu wątków społęcznie uważanych za obraźliwe czy niemoralne. Dlatego petycja do nooka i moderów zeby coś takiego stworzyli. Cenzurowanie wypowiedzi nie jest dobre. Tyle i sie nie doczepiac co napisałem, bo nie chce drążyć tego tematu, bo uważam że to temat rzeka i wywodzic i gdybać nie mam ochoty, pozdrawiam.
Uprawnienia umieszczania postów