-
Re: Jak jezdzimy!
Rozumiem ze tiry sluza nie do tego aby jezdzic dla zabawy ale do tego zeby pracowac.Zreszta niejednokrotnie gdy poruszlem sie po drogach to tez w ramach pracy.Ale czy nie mozna jezdzic aby wzajemnie sobie nie przeszkadzac??
Przecierz wystarczy ze tir zjechalby troszke bardziaj na prawo lub ostatni z konwoju mrygnal kierunkiem ze droga wolna i mozna jechac.Wtedy zupelnie by mi nie przeszkadzali.Lecz wiele osob niestety nie wie co to jest uprzejmosc na drodze.Gdy widze w lusterku ze ktos jedzie szybciej ode mnie to dlaczego mam mu nie zjechac??To samo gdy ktos probuje wlaczyc sie do ruchu w korku.Czesto puszczam bo wiem jak to jest stac i nikt Cie nie pusci.
Ty bedziesz bronil tiry z racji tego ze wiesz jak to jest od srodka ale ja widze jak jezdza po drogach.Ile razy po miescie lewym i prawym pasem jada tiry z taka sama predkoscia i ani mysla zjechac na bok podczas gry wszyscy z tylu musza sie wlec.I to tez mozna usprawiedliwic tym ze pracuja?Kazdy pracuje ale chodzi o to aby wzajemnie sobie nie przeszkadzac.
Przekonales mnie troche do taksowkarzy ale do tirow nadal nie.
Uprawnienia umieszczania postów