....... ja też wolę i staram się raczej nie dziwaczyć w urządzaniu terrarium. Protestuję jednak stanowczo przeciwko dopisywaniu płytkiej ideologii i zwalczaniu cudzego gustu za pomocą nie trafionych argumentów. Nie znoszę serdecznie akwariów urządzonych za pomocą kolorowych szklanych kulek i plastikowych nurków, ale nie uważam, żeby taki wystrój działał specjalnie deprymująco na mieszkańców - jeśli ktoś lubi to niech sobie do cholery ma
)))(Wanda jakoś przeżyła
)) To samo dotyczy mieszkańców terrariów. Ps. Ja jednak wolę materiały NIE ze sklepu dla terrarystów, a przynajmniej nie tylko - te wszystkie korzenie i kamienie są jednak mocno monotonne i w efekcie wszystkie terraria wyglądają na masową produkcję - odrobina inwencji twórczej nie zaszkodzi. Prawdę mówiąc pamiętam jak wszelkie dekoracje akwarystyczne były nie do zdobycia i wszystko robiło się samemu (mantyczenie starca - za moich czasów....) Mnie te wszystkie gotowce sklepowe już znudziły.

....... ja też wolę i staram się raczej nie dziwaczyć w urządzaniu terrarium. Protestuję jednak stanowczo przeciwko dopisywaniu płytkiej ideologii i zwalczaniu cudzego gustu za pomocą nie trafionych argumentów. Nie znoszę serdecznie akwariów urządzonych za pomocą kolorowych szklanych kulek i plastikowych nurków, ale nie uważam, żeby taki wystrój działał specjalnie deprymująco na mieszkańców - jeśli ktoś lubi to niech sobie do cholery ma
Odpowiedz z cytatem