a ja wam powiem tyle (tymi slowami pewnie was uraze i mnie znienawidzicei) ale do ku... spojrzcie na siebie i swoich partnerow i partnerki-ja wyzywacie od terminatorow i jakis tam a sami nie jestescie lepsi!!!! pamietajcie takie konkursy nigdy nie sa obiektywne-tu moze przesadzila jej obecna popularnosc i medale-ale do brzydnkich Oti sie n zalicza!! jest ladna-co z tego ze ma wieksze barki-macie jakies kompleksy?? dziewczyna jest zadbana i grzeczna oraz bardzo skromna!!! pamietajcie w onkursach tego typu ludzie nie patrza scisle tylko nna urode ale na caloksztalt!!!!! wiem ze kiedys byl konkurs tego typu i wygral Artur Zmijewski sorry ale ten kolo tez do najprzystojniejszych nie nalezy!!! sa gusta i gusciki, kazdy lubi co lubi- wy uwazacie ze wasi partnerzy sa najpiekniejski-a ktos by wam poeidzial ze jestescie z potworem itd..... to niestety sprawa subiektywna tak smo jak te konkursy!!!!!!
ja uwazam ze Oti jest obecnie trendy i dlatego ja wybrano- szanuje sie ja za to ze mimo takiej cizkiej pracy jaka wykonuje w basenie (wiekszosc z nas by tego nie wytzymala-wiem bo sam ternuje) zachowuje sie kobieco, jest elegancka i dba o siebie i swoj wyglad!!!!!!!!!
a co do innych kandydatek na tej liscie to wybaczcie ale tez jakies super urody nie sa( nie widzialem listy ale z waszych postow widze kto tam byl) i mimo ze pami Molek ma sliczna buzie, mimo ze pani Brodzik jest rowniez ladna -ale ja naprzyklad nie chcialbym miec "szkieletu" za dziewczyne-nie obrazajac kobiet!!!!
drodzy koledzy i kolezanki-uroda i upodobania to rzecz wzgledna-Oti wygrala i nie nalezy krytykowac tego wyboru a jedynie pogratulowac!!!!
z wyrazami szacunku josetsu!!!!!