-
Re: Paranoja
Oczywiscie, ze sa kryteria 
Generalnie chodzi o to, ze kto ma wiecej postow, ten jest lepszy (gramy na zasadach tybetanskich, jesli ktos tego nie wiedzial)
0-50 postow - Tak, Twoj kedziorek ma wylinke...a ty zaraz zginiesz
50-100 postow - smieeeerrcc kretynowi!! !!! Zabiiiccc!! Otruc!!!! VAE VICTIS!!! RAAAH!!
100-200 postow - tortury i obelgi
200-400 postow - Mozliwosc oberwania kamieniem w leb
600-800 - obelgi + nakaz sluchania backstreet boys przez 72 godziny lub do napisania 900 posta.
900-1000 postow - obojetnosc, mozna oberwac kamieniem, (niech sobie wiesniak nie mysli...)
1000-1300 postow - obojetnosc
1300-1500 postow - masz juz jakas tam wiedze, ale jeszcze nie sciagalbym kasku
1500-1800 postow - jestes madry i ladny, opcja uratowania kotka lub przeprowadzenia babci przez droge dla zwiekszenia wspolczynnika expa jest dostepna.
1800-2000 postow - jestes samcem dominujacym, mozesz zalozyc wlasny harem, ktory bedzie cie adorowal, a nawet mozesz zostac moderatorem, tak jak nijaki Atrax Robustus (liczy sie oczywiscie tylko liczba postow, ich trescia moze byc dyskusja o kaszance)
2000-3000 postow - rosna twoje szanse w wyborach na soltysa, co daje Ci mozliwosc obrazania innych uzytkownikow bez obawy o konsekwencje.
3000-4000 postow - tu zaczynaja sie bonusy. Dostajesz banana i dekoder telewizji trwam (ja jeszcze nie mam 4000 postow, wiec jak na razie dostalem banana + program wyborczy Partii Maryja)
ROSESLIJCIE TEN LANCUSZEK KAZDEMU, KOGO ZNACIE. JESLI TEGO NIE ZROBICIE, ZGWALCI WAS JEDNONOGIE DZIECKO MARYNARZA I PRZEZ CALY ROK BEDZIECIE MIELI PRYSZCZE (to prawda!!). POZA TYM FORUM JEST TAK USTAWIONE, ZE JAK ROSEZLECIE TO KAZDEMU Z WASZEGO GG, TO POKAZE SIE WAM KROTKI niemiecki(!!!) FILMIK.
PS. A tak na serio
Czy liczba postow to naprawde taki powod do klotni?
Zastanawiam sie, coby nie pomeczyc Nooka, zeby mi licznik wyzerowal 
Uprawnienia umieszczania postów