-
Re: Absynt
fajna sprawa :P:P 70 % dobrze trzepie :P:P
ja lubi jednak zamemu robić nalewki :P:P
moje dwa ulubione przepisy to muchomorówka i bieluniówka :P:P
poza dodaniem odpowiedniej ilości składników sekret tkwi w odpowiednim dosłodzeniu - nie zamocno ale zeby korzkie nie było :P
dobra metoda dosłądzania jest tak jak sie karmeleówke z ruskiego spirolu produkuje :] dotego na 0,5 L spirolu dajemy 0,25 wody i 2-4 kapelusze m czerwonego ,,, odstawiamy na 2 tyg w ciemne miejsce i potem odsanczamy i zmieniamy butelke :P:P
z bieluniówką podobnie tylko nietrzeba odsączać i trzymać w ciemności ,
Uprawnienia umieszczania postów
- Nie możesz zakładać nowych tematów
- Nie możesz pisać wiadomości
- Nie możesz dodawać załączników
- Nie możesz edytować swoich postów
-
Zasady na forum