-
Re: Samochody :)
Ja w kupnie samochodu kierowalem sie raczej "najczestszymi dobrymi opiniami". Slyszalem, ze samochody, ktore wymienil sigsauer + japonce sa bardzo dobre.
Rasta, jesli chodzi o japonce, to fakt. Czesci drogie i dosc trudno dostepne. Swoja droga Japonczycy stawiaja na niezawodnosc i poki co wszyscy znajomi, ktorzy jezdza "ich produktami" to potwierdzaja.
Z kolei do VW o czesci juz latwiej 
Ja wiem, ze nigdy nie bede jezdzil zadnym Ferrari, dlatego w kategorii "auto marzen" uwzgledniam jedynie cos znosne cenowo
Pamietam, ze jak jechalem tym Accordem, to az serce bilo szybciej. Cicha praca, luksus, dogranie szczegolow.
No i oczywiscie ten wyglad
...
O i jak smialbym zapomniec... z malych samochodow bardzo podoba mi sie jeszcze Peugeocik 206. Tez malo ludzi na niego narzeka. Zreszta z tych malych samochodow jest chyba najladniejszy.
Ja rowniez interesowalem sie kupnem Audi/VW i pamietam, ze jak kupilem gazete z ogloszeniami motoryzacyjnymi datowana na 3 dni wczesniej, to po wykonaniu 10 telefonow, 8 bylo juz nieaktualnych /w trakcie sprzedazy/. Pamietam tez, ze bardzo interesowalem sie wowczas Alfa Romeo. I przyznam, ze kupilbym, ale stac by mnie bylo jedynie na te troche "starsze" roczniki, a nie chce pojsc w slady sasiada, ktory sprowadzal do swojej czesci przez miesiac. A stare jest dobre tylko wino... i moze skrzypce.
A jak to jest z ta niezawodnoscia VW, to sie juz sam przekonam
Jak tak powierzchownie porownuje to polo z innymi samochodami, ktore prowadzilem, to mimo, ze nie jest to jakas Honda Accord, to podoba mi sie. Zreszta po przejechaniu 350km tym samochodem, moje pojecie o Volkswagenach jest raczej marne
Jak juz urosne, to sie wypowiem lepiej
Hmm...swoja droga warto wymienic pasek rozrzadu po 70tys km?
A i jeszcze jedno. Zastnawiam sie, ile to moje pici-polo moze miec KM. Silnik 1.6.
Uprawnienia umieszczania postów