A ja tam uważam że samochód służy do jeżdżenia i nieważne jak on wygląda czy jakie ma wyposażenie!! No wiadomo że przyjemnie się jeździ czymś lepszym ale mi odpowiada prawie każdy samochód. Oczywiście zależy to od prędkości z jaką jeździ bo np. fiat 126p to jest dla nie troche za wolny - mało powiedziane "troche". Może dlatego że od ponad 8 lat jeżdże prawie codziennie i polubiłem szybko sie przemieszczać. Nie mówie że jestem jakis szaleńcem który śmiga z zawrotną prędkością. Oczywiście przekraczam dozwoloną prędkość ale w granicach rozsądku i staram się jeździć bezpiecznie. Stwierdzenie Atraxa że jest d..a a nie kierowca (może zabrzmi to dziwnie) ale to prawda. Wielu moich znajomych zaraz po odebraniu prawka wsiadło za kierownice i niestety daleko nie zajechali. Bo co się dziwić po samym kursie na prawko to w zasadzie umiemy tyle co kot napłakał. Moim zdaniem powinni zaostrzyć egzaminy na prawko - wtedy będzie bezpieczniej na drogach.
To jest mije prywatne zdanie na ten temat. Może się to komuś nie podobać ale ja tak uważam!!!