jezeli chodzi o mycie sie po w-f to chyba normalka... i nie potrzeba mowic tutaj o rzeczach oczywistych... Nie wiem czy kogoś tutaj obraziłem, jak tak to przepraszam nie miałem tego na celu, ludzi lubie lub nielubie niezależnie od subkultury lecz od sposobu bycia... Ty chyba nie rozumiesz o czym ja mówie... nigdzie nie powiedizałem że śmierdzisz :| Nie nadarmo przyjęło się że metale to "brudasy", skądś to musiało się wziąć... Z własnych doświadczeń mogę wywnioskować że na to miano zasługuje najbardziej środowisko metali i punków. Ja w swoim życiu spotykałem osobników potwierdzających regułę (90$) ale też i takich którzy wogule nie pasują do tego określenia (10%). To chyba normalne gdy ktoś od małego widuje metali i nie grzeszą hiegieną, chodzą miesiąc w tych samych ciuchach, to bedzie miał taką opinie ogólną na temat tej subkultury... Oczywiście zdarzają się ludzie łamiący wszelkie normy higieny nie należący do w w subkultur. Nie bede fotki zamieszczał bo nie chce obrażać tutaj nikogo... Ten temat do niczego nie prowadzi. Jestem tolerancyjny dla wszystkich. samuel jestes malo kumaty, lub nie czytales wszystkich postów :/