Ja to przede wszystkim agro-techno (np. Stare Baby w Gumiokach - w sumie spok techno Wrzuce na dniach na serwer i dam link na forum :> Muzyka nie robiona dla jaj ).

Ps. Gadalem dzisiaj z wrozka Irmina i mi powiedziala, ze jak jakis mod szybko tego topicu nie skasuje, to pojawia sie jacys U.S.T (User Specjalnej Troski), ktorzy beda porownywac znowu metal z hiphopem i jazz z bebnami afrykanskimi i bedzie kolejna dyskusja, w ktorej naspamuje sie po 130 postow o wyzszosci cebuli nad ziemniakiem. Mowila tez, ze pierwsze zdanie awantury zacznie sie od usera, ktory powie: "jak mozna sluchac takiego czegos, moje lepsze".

Jeszcze w zyciu nie widzialem topica w tym stylu....gdzie ludzie nie skoczyliby sobie do gardel. A im wieksze forum, tym wiecej krwi :>.

A moje preferencje masz w zalaczniku (wiekszosc)... + szeroko pojeta muzyka klasyczna (ostatnio na maxa slucham Alexandrova) + soundtracki z filmow + celtic + slowianski ambient ludowy + wszystko, co oryginalne i nie leci 202012x dziennie na Vivie i mtv.