-
Re: wpadki....
1. Chciałem wrzucić petardę do kanału, nie poczułem ze ulatnia się z niego gaz, w momencie gdy pocierałem petardę o draskę kanał wybuchł, metalowy dekiel wyleciał w powietrze 5cm od mojej głowy, mnie odrzuciło (stracił bym na bank głowę), poparzyło mi rękę, spaliło kurtkę, zasłoniłem odruchowo twarz ręką i spaliło mi tylko brwi i włosy na głowie.
2. Chciałem wyskoczyć rowerem na skoczni której wcześniej nie widziałem, rozpędziłem się i nagle zobaczyłem ze za skocznia jest dziura, chciałem wyhamować ale się nie udało, wyleciałem na skoczni i przednim kołem w ta dziurę, przeleciałem przez kierownice i zarąbałem twarzą w ziemie.
Wynik: zdarta skóra z nosa ze było widać ta cała chrząstkę nosową, cała dolna warga prawie do brody mi odleciała ze było widać zęby, dziąsła itd... (znajomi chirurdzy mojego ojca pozszywali mnie tak ze nie ma ani śladu
)
3. Chciałem przeskoczyć przez taki niziutki płotek na działce, elegancko go przeskoczyłem a po drugiej stronie było błoto, pośliznąłem się i odruchowo chciałem się czegoś chwycić i nadziałem się ręką na te takie bolce co są na górze siatki. (przeszyło mi rękę na wylot)
4. Jest też dobra strona, nigdy się nie połamałem itp…
Uprawnienia umieszczania postów