-
Re: Brahyphelma Smithi --->> allegro po raz kolejny...
Hehe Ty mi piszesz o czytaniu ze zrozumieniem ??!! Przeczytaj caly watek,a nie tylko moja wypowiedz.Dodatkowo przeczytaj tekst na aukcji - pisze jak byk,ze wyprzedaje cala kolekcje !!! Mojego posta wyzej panie biolog chyba nawet nie czytales,wiec zobacz sobie tutaj - <url>http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3295075</url>. To sa aukcje tego "lamusa",ktory nazw owszem moze nie potrafi poprawnie napisac,ale za to chyba rozmnozyl lividium,bo ma nimfy w tej chwili.Posiada rowniez Megaphobeme robustum - taki z niego "lamus" ,ze posiada pajaka ,ktorego ma niezbyt wielu u nas w kraju <rotfl>.Jesli nie rozumiesz przekazu to Ci wytlumacze - nie ocenia sie ludzi po jednym bledzie, bo pomylic sie to rzecz ludzka. Najgorsze jest to,ze autor sam wali byki w nazwie "Psalmopoeus" a sam zarzuca innym takowe,czy nie zalatuje to hipokryzja ??!! Co do robienia czegos "dobrze albo wcale" to mysle ,ze nie tedy droga,bo lepszym wyjsciem jest zwrocic komus uwage,ze popelnil blad ,a nie po nim jechac - nie uwazasz ?? Generalnie chodzi o dwie glupie literki.:] Zainteresowanie wykazuje owszem teraz - po Twoim ataku na mnie :].Wiedze ,ze dyskusja z Toba sprowadza sie do zlosliwosci pod moim adresem i widzisz to co chcesz widziec :] .Malo tego w Twojej ofercie widze Poeciloterie,a takich pajakow nie ma sa Poecilotherie - "Zdzblo w czymis oku zwada,podczas gdy belka we wlasnym nie przeszkadza" :]. I jak sie to ma do tego Twoje zdanie o robienu czegos dobrze albo wcale ??!!Polecam troszke pokory i obiektywizmu w ocenie innych ludzi.Na koniec reasumujac - nikt nie jest idealny nawet Ty.
Uprawnienia umieszczania postów