-
Re: Brahyphelma Smithi --->> allegro po raz kolejny...
Wcale sie nie rosierdzil :] Z serduszkiem wszycho oki :].Pajaka owszem kupic sobie mozna,tak samo jak pomylic sie w pisowni.:].Widze ,ze brakuje Ci argumentow :]Teraz zaczynasz sie tlumaczyc w dziecinny sposob.A jesli chodzi o Twoj wybieg to mozna napisac P.regalis :P .Jeszcze raz przeczytaj to co napisalem ,bo chyba nigdzie nie napisalem,ze watpie w to ze studiujesz biologie.Z tym skrotem to nie bardzo lapie - wydawalo mi sie ,ze osoba ktora ukonczyla,badz zamierza ukonczyc biologie to biolog,ale moze znow sie zagmatwalem :]Skoro Ty masz prawo sie czepiac dwoch literek i dbac o poprawnosc lacinskich nazw to ja mam prawo zrobic to samo. Trafiles akurat na osobe nielubiaca hipokryzji,a w Twoim jak i w autora przypadku wyszla ona na jaw :].Mysle ze powinnismy zakonczyc ten watek,bo nie ma sensu.Jak pisalem - piszac ,ze gosciu nie pojecia co sprzedaje,bo pomylil sie w nazwie jest zwyklym czepianiem sie i "naprawianiem swiata" na sile. Sugerujac sie tym co napisales wczesniej po Twoich "Poeciloteriach" tez powinienem zwatpic w Twoja wiedze i osobe ??!! Nawet Cie nie znam i nic do Ciebie nie mam,wiec nie mam podstaw zeby Cie oceniac,a tym bardziej po glupiej literce :] Ja rowniez pozdrawiam serdecznie :]
Uprawnienia umieszczania postów