-
Re: jestescie zalosni..
Hmmmm a jak nazwiesz zachowanie pana Andrzeja G. w walce z M.Tysonem ???!!! Jak dla mnie to byla kompromitacja na maksa,to ze cos osiagnal nie upowaznia go do nabijania ludzi w butelke i do tchorzowskich zachowan :] Jest zawodowcem ,ale wtedy niestety nie zachowal sie profesjonalnie jak na zawodowca przystalo.Pan Andrzej swoje najlepsze lata mial dawno temu (walki z R.Bowem,ktore takze przegrywal w frajerski sposob :]) i juz dawno powinien dac sobie siana,a nie za wszelka cene to ciagnac.Wiem ,ze przez cala kariere nie da sie trzymac rownego poziomu,ale jesli sa wyrazne symtomy,ze to juz nie te lata to nalezy "zejsc ze sceny".Skoro wg Ciebie Andrzej G. osiagnal wiele to ile osiagnal Michalczewski ??? Mnie osobiscie tego drugiego bylo szkoda jak cholera...ale zachowal sie jak na faceta przystalo - i chyba da sobie spokoj,bo nie wiem czy juz podjal ostateczna decyzje.Zauwaz,ze Darek nie mial walk 90 sekundowych czy 53 sekundowych,przegrywal po rownej walce,a nie wsrod salw smiechu,obrzucany tym co kto mial pod reka :]. Prawda jest niestety smutna czy Ci sie podoba czy nie,bo padac 3 razy w ciagu niecalej minuty to na prawde rekord i kupa smiechu,patrzac na aspiracje pana Andrzeja :]
Uprawnienia umieszczania postów