-
Re: jestescie zalosni..
pac napisał(a):
> - jak mi bedziesz podstawial kelnerow przez cala kariere to
> nawet 15 pociagne bez porazki, wiec takie argumentowanie nie ma
> sensu..
>
Hmmm wiesz zaskocze Cie ,bo pan Roy Jones jr walczyl z tymi samymi "kelnerami" co Michalczewski.Chyba sie nie za bardzo orientujesz jak widze,bo skoro walczyli w tej samej wadze to dziwnym by bylo zeby mieli innych przeciwnikow.Jesli Twoim zdaniem pierwsza piatka wagi polciezkiej to "kelnerzy" to gratuluje poczucia humoru.Z Twoich wypowiedzi mozna wywnioskowac ,ze Wszyscy oprocz Michalczewskiego zaczynali od tych najlepszych ,co jest totalna bzdura :] Zapewniam Cie ze Andrew tez mial kelnerow - moze pamietasz gale boksu we Wroclawiu,z kim on sie tam starl,z kims z czolowki ??!! Nie z sredniakiem niejakim M.Grantem :]
> -dobra, z tym przyznaje sie zagalopowalem bo w tych
> organizacjach to sie mozna pogubic, jednak badz co badz
> michalczewski nigdy nie walczyl w stanach i nigdy nie mial
> przeciwnika liczacego sie na tamtym gruncie..
Hahahahaha,a niby mistrz to gdzie walczy na wyjezdzie ??!!!A Roy Jons gdzie walczyl jak bronil tytulu z R.Hallem ??!! U Halla gdzies w afryce ??!! Zapewniam Cie ,ze Roy Jones tez do niemaszkow tez nie mial zamiaru sie fatygowac.Jeszcze raz Cie oswiece - Mistrz zawsze broni tytulu u siebie !!!
> - z tym jonesem to skad wiesz, ze to on podbijal stawke? bo
> "tajger" tak powiedzial? jesli widziales jak jones walczyl u
> szczytu formy to powinienes mi przyznac racje, ze to raczej on
> nie mial sie czego obawiac po takim przeciwniku jak
> michalczewski..
>
Wcale to nie "tajger" powiedzial.Nie wiem jak Ty ,ale ja nie mam problemu z dostepem do ogolnopolskiej prasy :] Pisalo o tym kilka gazet.Pisali ze Jones zwariowal zadajac 20 mln. $ za walke z Michalczewskim,jak myslisz dlaczego to zrobil ??? Niestety nikt z promotorow Michalczewskiego nie byl w stanie wylozyc takiej kasy !!! Widze ,ze bardzo lubisz szafowac wyroki,ale niektorzy "pewniacy" niekiedy ponosili kleski - patrz final ME w pilce noznej :]
> - jakbys jeszcze nie zauwazyl to chcialem Ci powiedziec ze w
> rekach ani nogach nie masz organu, ktory odpowiada za funkcje
> zyciowe no chyba ze Ty masz to sorry.. i zmiazdzenie kosci
> policzkowej przyjemne nie jest (z perspektywa dalszego
> dostawania po gebie) tylko ze z reguly niewidoczne.. lekarze
> czasami przerywaja pojedynek z powodu uszkodzenia luku
> brwiowego co jest dziecinna kontuzja w porownaniu do
> powyzszej..
Hmmmm o jakim to organie mowisz ??Jezyku,dziasle,zebach ??!! Mniemam ,ze chodzi o mozg. :]Jednak znow piszesz bzduru,bo bezposrednio chronia go kosci mozgoczaszki,a nie trzewioczaski.Proponuje zajrzec do ksiazki z biologii :] Hehe a od kiedy dostawanie po gebie jest przyjemne ??!! I powiedz mi po czym wnosisz ,ze zmiazdzenie kosci policzkowej jest niewidoczne ??!! Tak powiedzial lekarz pana Andrzeja ??Jesli tak to widze ,ze za dobra kase wystawia "dobre" opinie.Zapewniam Cie ,ze luk brwiowy to nie taka blacha kontuzja,przerywa sie walke bo moze dojsc do uszkodzenia oka,ale wg Ciebie chyba tez mozgu,bo lezy blizej niego
.I jesli rzeczywiscie mialby cos tam zlamane dlaczego lekarze nie przerwali walki tylko on sam - czyzby za swoje $ kupil sobie doktorat z medycyny ??!! Jesli chodzi o przypadki smiertelne to w wiekszosci przyczyna byly krwiaki i na mozgu itp. obrazenia wewnetrzne,a nie zlamania ,pekniecia czaszki !!!
> wg Ciebie golota powinien myslec tak - "walczyc dalej i
> ryzykowac zdrowie przy tak powaznej kontuzji?? a jaaaaakze!!
> przeciez podpisalem kontrakt, nie moge zawiesc polaczkow..
> wlasnie zabijam ducha sportowej walki"..
Chyba w poprzedniej mojej wypowiedzi czegos nie skumales - zdrowie i zycie ryzykuje juz wchodzac na ring !!!! No wlasnie podpisal kontrakt czyli sie do czegos zobowiazal :].Andrzej pomyslal troszke inaczej - "Kurcze ten Tyson to na prawde killer,a mi sie wydawalo ze frajer.Nie dam mu rady,ide do domu.Kurcze policzek mnie boli...chyba jest zmazdzony.Powiem o tym trenerowi i izrywam sie do szatni." 

> - czlowiek postepuje w zaleznosci od okolicznosci.. tylko
> barany pra bezmyslnie do przodu.. widze ze Ty chyba tak lubisz
> bo masz jakies chore pretensje ze mysli o sobie, zonie i swoich
> dzieciach zamiast zaspokajac Twoje chore ambicje.. "no bo
Chyba cos sobie dorabiasz...Jakie chore pretensje ??!! Stchorzyl i tyle !!! Stwierdzam fakt z ,ktorym TY sie jakos nie mozesz pogodzic,podobnie chyba jak z tym ze lata swietnosci Andrew ma za soba :] Wiesz sprzedawanie tanich wykretow w sytuacji jak z Tysonem niestety sa koniecznym zabiegiem.Choc walka zostala uniewazniona to Golota dostal manto bo byl gorszy a nie ze mu cos peklo !! Zastanawiam sie co teraz powie i jak bajeczke narodowi sprzeda. :]
> przeciez to bokser i musi sie liczyc ze smiercia w ringu".. oj
> Boze widzisz i nie grzmisz..
Hehe teraz to mnie rozbawiles....Kierowca rajdowy,bolida motocykla uprawiajacy te sporty wyczynowo tez nie musi ??!! Wybacz ,ale boks jest sportem o podwyzszonym ryzyku i z kalectwem i ze smiercia jak najbardziej nalezy sie liczyc.Jesli uwazasz inaczej to sorry...
> pozdrawiam i zachecam do korzystania z mozgu a nie z tych
>> organow w rekach i nogach.. :]
Czepiasz sie - to byl tylko przyklad i chodzilo mi o zlamania,a nie o organy wewnetrzne :]W przeciwienstwie do Ciebie moj mozg bezposrednio chronia kosci mozgoczaszki,a nie trzewioczaszki i jest tam gdzie powinien,a nie jak u Ciebie na wysokosci jamy ustnej 
>
> "wiec prosze Was nie piszcie juz wiecej glupot.."
>
> - a prosilem..
>
Ta a swistak siedzi i zawija w te sreberka....Udziele rady za rade - proponuje szerzej zainteresowac sie boksem ,a nie od "swieta"/porazki Andrzeja G.Wracajac do "chorych pretensji" to Ty masz je chyba do Michalczewskiego za to ,ze jest dobry A golota nie :].Jak pisalem Michalczewski nie jest moim "guru",wiec troche nie bardzo kumam dlaczego do niego tak pijesz :]
Uprawnienia umieszczania postów