Przyłączam się do gratulacji, aczkolwiek trochę spóźnionych:-)

Popieram współpracę pomiędzy stronami - z tym jest rzeczywiście kiepsko:-(((
Jeśli chodzi o mnie - zrezygnowałem z forum, chata i giełdy - bo to wszystko można znaleźć tutaj. Wkrótce będę robił premierę - w testowej wersji już zrobiłem odpowiednie odnośniki. Ponadto z radością wrzucam linki i banery nadesłane przez administratorów innych stron, ale niestety w większości tylko zagraniczni koledzy przysyłaja mi swoje banery i odwdzięczają się umieszczeniem mojego:-(
Z polskich stron dostałem tylko baner od Nooka, ale o odwdzięczeniu się tym samym nie ma co marzyć:-)))))

Myślę, że największy problem to chęć współpracy (i to współpracy, a nie tylko deklaracje) ze strony WSZYSTKICH administratorów.
Wielokrotnie zdarzyło mi się wysłać prośbę o jakiś baner żeby go umieścić na mojej stronie, bez żadnej odpowiedzi:-(
A to kosztuje majmniej pracy:-)
O jakiejkolwiek wspólnej akcji, artykule etc. to chyba na razie nie ma co marzyć.

proponuję wywołać dyskusje na ten temat - może jako osobny wątek. Chciałbym żeby więcej osób wypowiedziało się na ten temat - do tego potrzebna jest jeszcze aktywność internautów. Sądzę że sama chęć nic nie zmieni:-((

Pozdrawiam

PS. Jeśli ktokolwiek ma swoją stronę, której nie mam w sekcji odnośniki - dajcie znać, lub prześlijcie baner. Nie wymagam umieszczenia w zamian mojego:-)