SNAKES napisał(a):

(ciach!)

> Z polskich stron dostałem tylko baner od Nooka, ale o
> odwdzięczeniu się tym samym nie ma co marzyć:-)))))

> PS. Jeśli ktokolwiek ma swoją stronę, której nie mam w sekcji
> odnośniki - dajcie znać, lub prześlijcie baner. Nie wymagam
> umieszczenia w zamian mojego:-)

No to sam sobie odpowiedziałeś:P, a rewanż - katalog stron - mało stron w nim jest ale jest b. często odwiedzany (jeśli mam być szczery to na pewno masz lepszą odwiedzalność z tej strony niż my z Twojej ).

<<

No teraz odpowiedź na wiadomość od Pepre:

jezu a tego co naszło, to co napisałeś to dla mnie jest oczywiste jak zapewne i dla innych, choć na pewno nie dla wszystkich, dlatego jednak dobrze że ta kwestia została poruszona.

Dzięki za słowa wsparcia, robimy to już wszyscy przecież tyle czasu, i na pewno na tym nie poprzestaniemy.

Teraz to sam już nie wiem, czy dobrze że terrarystyka się rozwija?
Na pewno rozwija się kosztem zwierząt.

>>

O jakiej współpracy mówicie, serwis terrarium.com.pl na taką popularność jaką ma teraz pracuje rok, i wierzcie mi łatwo to nie przyszło. Działalności terrarystyczno-charytatywne, imprezy itd. na pewno będą wspomagane. Początki były potworne, ale jakoś poszło, ogromnym nakładem ludzkiego wysiłku. Jeśli ktoś konkretnie chce, aby serwis go "wpomógł" niech do nas napisze, a my zdecydujemy o stosownej pomocy (oczywiście możemy odmówić, ale sprubować chyba? warto).
Płacimy za to na czym stoimy (darmowa praca i inwestycje zwiazane ze stroną które nie zwrócą się szybko - ryzyko przedsiębiorcze) i mamy prawo decydować o tym czy wspierać inne strony komercyjne.