-
Re: Zabawa dla każdego! Spróbuj i Ty!!!
rado120 - Mi nie chodziło wcale o to że to zabawne że jest tam ukryte to co jest ukryte, tylko sama zabawa z odkrywania! (Popatrz ile możesz sobie porysować ileż błędów można zrobić! Ileż książeczek można by o tym napisać!
) Mi chodziło żebyście to zrobili i mieli radość że dobrze to zrobiliście a nie o samą treść hasła. Bynajmniej samo "Ave Satan" tak wielokrotnie przez Ciebie wspominane z taką ukrytą radością [I kto tu powinien chodzić do kościoła??
] nie jest ukrytym przesłaniem automatycznie przeprogamowującym wasze mózgi i rozkazujące zabić i zgwałcić (babcię, kota, matkę, księdza, babcię klozetową, WC kaczkę, komputer, toster, pralkę i kuchenkę mikrofalową [oczywiście włączoną - jak to zrobicie odsyłam do innej funkcji z ukrytymi poradami]) Aha bynajmniej kolejność dowolna [chodzi tu o zgwałcić a potem zabić ew. na odwrót]. Osobiście uważam że twoje wredne docinki na mój temat były wielce nie na poziomie, nie mówiąć o stwierdzeniach "jakbyś mieszkał w moim mieście to bym [tu następuje stwierdzenie wielce nieparlamentarne choć często występujące pod budkami z piwem potocznie zwanymi monopolowymi - może stąd się zasugerowałeś że powinieneś tak mówić gdyż miejsce przeze mnie wspomniane jest twoją Mekką kulturalną?]..." Do tego może to jest pretekst? Chcesz po prostu mnie zmieszać z błotem uznając że będziesz top, trendy etc. Co więcej jestem wręcz pewny że kościół katolicki [ba, co więcej każdy kościół chrześcijański nie mówiąc o ideologii każdej wiary monoteistycznej jest - Miłuj bliźniego swego jak siebie samego. Patrząc na twoją wypowiedź znaczy że sam chciałbyś się ... [i tu znowu następuje to słowo, do których używania nie przywykłem w przeciwieństwie do Ciebie]]
I co na to powiesz??
MrocznyKaraczan - Nie będę używał słów Wujka Staszka o celnej ripoście [jak nie wiesz co to riposta patrz do słownika (mała podpowiedź r jest po p a przed s. Jeśli nie wiesz co to słownik spytaj się najbliższej MĄDREJ OSOBY - Ważne musi mieć przynajmniej o 40 IQ wyżej [jak łatwo obliczyć przynajmniej 35 IQ]. Przechodząc do meritum sprawy [meritum znowu patrz słownik instrukcje powyżej] nie chcę Cię martwić ale mówi się uwaga, uwaga:
WEŹ a nie weś. [Komentarz może słowo weś się wzięło od słowa wieś gdzie mieszkasz - czyli tam gdzie i rado120]
POZER - odmienia się w miejscowniku POZERZE a nie pozeże...
Uprawnienia umieszczania postów