-
Re: Londyn - zamachy
No mnie sie wydaje ,ze powod jest w tym wszystkim jak najmniej istotny - zgineli ludzie i ktos dopuscil sie bestialskiego mordu !!! Nie wazne czy sadzono jakiegos islamiste czy zupa byla za slona...Jesli chodzi o Irak to powinnismy te sprawe olac cieplym sikiem, tak jak olano nas gdy Hitler napadal na Polske !!!! Irak to nie jest i nie byla nasza sprawa,a wojsko pojechalo bo sie naszym sejmowym "madrym glowa" wydawalo ze beda z tego cholera wie jakie kokosy,a tu zonk :] Nie jestem za ekstardycja czy jakimikolwiek przesladowaniami muzulmanow,bo w kazdym narodzie znajda sie czarne owce.Jesli chodzi o wspolczucie to jest ono przeze mnie okazywane,ale nie koniecznie musi to byc post na forum i wspolczucie "na pokaz", a najgorsze jest to ,ze nie wiem jak bym wspolczul to i tak ofiarom zycia to nie zwroci :] Podobnie jak Dark jestem zly,jestem zly bo wszelkiej masci fanatykow nienawidze i niestety nic nie poradze,ze w terroryzmie bryluja nacje przez Ciebie wymienione,ktore niestety dosc czesto dopuszczaja sie takich czynow.
Uprawnienia umieszczania postów