smithimen napisał(a):

> Sluchaj no, nie jestem wielkim katolikiem, moz jestem naiwny,
> hmmm, nie bede sie z tego tlumaczyl..., jestem bardzo
> tolerancyjny dla innych, jednak ci co nie wierza wydaje mi sie
> ze sa nietolerancyjni dla takich ludzi jak ja, napisalem nowy
> temat, jesli niepasowalo ci cos w tamtym temacie, trzeba bylo
> go napisac w tamtym temacie, jesli tu nic nie masz do
> powiedzenia to po co sie odzywasz?? Uwazasz sie za kogos
> lepszego tak? Bo jestes wazniejszy na forum, heh...

Pokaz mi w ktorym miejscu wykazalem sie nietolerancja ??!!.Skoro dales tam linka to tu chyba tez moglem sie wypowiedziec !! Nie uwazam sie za kogos lepszego za to Ty chyba tak !! Jesli zechce to bede pisal gdzie mi sie podoba i sprawdz sobie slowo tolerancja,bo chyba nie za bardzo kumasz co to jest.To co mialem do powiedzenia powiedzialem i takze nie musze Ci sie tlumaczyc w co wierze i co uwazam za sluszne, tak jak to sobie obrales zakladajac ten temat.Mam prawo napisac swoje zdanie - tak jak zauwazyla Gdanszczanka.W jednym poscie piszesz o tym ,ze Cie ktos uraza ,a w drugim robisz to samo w druga strone - jakim prawem !!?? Czy to ,ze sie tak obnosisz ze swoja wiara daje Ci prawo do nie szanowania cudzego zdania !!!Ty chyba takze zaponiales swojego dogmatu...Poza tym to ze stworzyles jakis temat nie znaczy ,ze mozesz sobie wybierac kto w nim bedzie zabieral glos :] EOT bo hhyba nie dojrzales do tego typu dyskusji...

Ps.Robert w sumie to masz racje...Tekst z Mieszkiem to byla moja hipoteza - co by bylo gdyby... :] Jednak bardziej cenie sobie Wladka Jagielle :]