smithimen napisał(a):

> Zmieniasz fakty Samael, znajdż zdanie gdzie napisałem "Jesteś
> nietolerancyjny"

Alez prosze bardzo - "jednak ci co nie wierza wydaje mi sie ze sa nietolerancyjni "

>zanuje zudze zdanie, nigdzie nie napisałem że
> czuję sie urażony, ale jeśli sie obraża jakiegoś katolika to
> ona ma prawo być urażony.

Skoro szanujesz cudze zdanie to po co sie do mnie ciskasz i pszesz zebym nie zabieral glosu ??!!

>Czy ja nieszanuję innego zdania?

A moje uszanowales ??:>

> Szanuje, staram sie nikogo nie obrazac, ani sie nie klocic
> tylko podyskutowac.

Hmmm a czym Cie lub kogos obrazilem swoim zdaniem ?? Wyrazilem swoja opinie to wszystko i takze chce podyskutowac,a nie sie klocic...Cos sobie nadinterpretujesz :]

>Nie musze sprawdzac w slowniku slowa
> "tolerancja"

No chyba nie do konca wiesz:
tolerancja wyrozumiałość, liberalizm w stosunku do cudzych wierzeń, praktyk
poglądów, postępków, postaw, choćby różniły się od własnych a. były z nimi sprzeczne;
biol. zdolność organizmu do znoszenia, bez ujemnych skutków, wpływu szkodliwych substancji, niekorzystnych warunków środowiska itd.; dopuszczalne odchylenia wymiarów, kształtów, składu chem. itp. właściwości wykonywanego przedmiotu od normy; odchyłka.

>gdyz nie jestem w tym wieku taki ciemny jak ty
> byles gdy miales tyle lat co ja.

Po raz drugi przeczysz sam sobie i probujesz mnie obrazic...Jak mialem tyle lat to nie pisalem takich glupot :]

>Nie wybieram w tym temacie
> nikogo kto ma zabierac glos, podaj przyklad gdzie kogos
> wybrałem.

Mi napisales zebym sie nie wypowiadal,wiec znow przeczysz sam sobie,albo nie rozumiesz tego co czytasz :]

>moim
> zdaniem dobrze zrobilem, ze sprzeciwilem sie waszemu "Szatan
> żądzi, deptaj krzyże",- przykład hasła Gdanszczanki.

Naszemu ??!! Co masz na mysli, ?!! Czy w moim poscie padlo podobne haslo ?? Teraz Ty mi pokaz gdzie przeczytales u mnie cos podobnego ?? To Gdanszczanka napisala,nie ja.Wbrew pozorom szanuje czyjes wierzenia,a to ze poglady mam skrajne to juz inna sprawa :]

Na jakiej
> podstawie sądzisz że nie dojrzałem do tego typu dyskusji?? Ze
> bronie swojej wiary to zle?? Czy kogos obrazam??

Po tym co tu czytam...No mnie probujesz :]

>Znalazl sie dojrzaly

Znalazl sie tolerancyjny :]

ehhh,a wogole wiesz kim byl
> samael, ten nick swiadczy o tym w co wierzysz

Hmmm no chyba sie strasznie wysililes zadajac to pytanie z "gornej" polki...Oswiec mnie w co wierze ??? Jesli nawet w to o czym myslisz to jestem gorszy od Ciebie ??Prosze nie odpisuj juz na moje posty ,bo szkoda mi klawiatury na odpisywanie.Dyskusja z Toba jest bezcelowa,skoro jestes juz z gory uprzedzony...