Multi Level SYstem... Kupujesz od kogoś raport ( dajmy na to plik tekstowy ), dajesz ogłoszenie w necie że sprzedajesz go po to aby sprzedawać go jeszcze dalej i dalej... swoją drogą jakby się tak zebrać to można by rozkręcić coś takiego tutaj i puścić w sieć... Tyler PL odezwij się we wrześniu do mnie na maila to wyślę ci ogłoszenia profesionalnych systemów. Ludzie ( w tym moi znajomi, na własne oczy widziałem ) zarabiali na tym. Systemy te posiadają zazwyczaj po 4 takie raporty, a każdy z nich trzeba kupić. Ogłoszenia rozsyłane po necie posiadają namiary na wszystkie osoby takowe raporty psoiadające. Także załóżmy że masz Raport nr. 1 i nr. 2, Wysyłasz ogłoszenie w którym pod Raportem Nr. 1 i nr. 2 podane są twoje adresy, jako ze ty je posiadasz i możesz sprzedać. A pod nr. 3 i 4 adresy osób takowe posiadających. SPrzedajesz komuś Raport nr. 1, wysyłą ci kasę ( najcześćiej 20 zł. przekazem pcoztowym lub przelewem na konto, zna twój adres więc możliwość oszustwo spada do 0 ). Raport nr. 1, który kupił wysyłasz mu na maila i dołączas ogłoszenie... które on rozsyła w sieci. Ogłoszenie modyfikuje tak by wynikało z niego że Raport nr. 1 posiada on a raport nr. 2 ty... tak że masz korzyść z jego pracy gdyż zgłaszać sie będą też ludzie od niego, do ciebie, by zakupić Raport nr. 2. Itp. dlatego właście Multi Level, mój kumpel zarabiał na tym nawet do 60 zł. tygodniowo przy czym siedział przy kompie 10 min. na tydzień... ogłoszenia dawał jedyn ie na onecie i gdzieś tam jeszcze. Ja sam nigdy się niestety nie wkręciłem bo nie miałem czasu... ale można by coś takiego samemu rozbudować i stworzyć... oczywiście nie w pojedynkę. Raport którym ten gość handlował... zakupił tylko nr. 1... był to plik tekstowy o tym jak skutecznie handlować i namiawać ludzi do kupna swoich produtków ( w tym także raportów ), oraz podane tam był adresy angielskich stron z darmowymi ogłoszeniami. Handel Raportami ( mó własny pomysł ) można by też rozkręcić na allegro... jeżeli chcesz Tyler odezwij się do mnie na maila: Q-ba007@wp.pl, ale dopiero od Września... no i inni zainteresowani