-
Re: Coś się dzieje w Chorzowie
Hatiras ja wcale nie pisałem ,że pieniądze ze sprzedaży tego pytona poszłyby na Zoo ja napisałem ,że sytułacja Zoo jest ciężka ledwo co starcza na karmę ,ogrzewanie dla zwierząt a pensje pracowników to jest ta końcówka co zostaje z całego budżetu ogrodu. Dlatego nie dziwię się ,że pracownicy dorabiają jak mogą i jeśli ten pyton był pana Marka no cóż to możemy tylko mówić o nie etycznym zachowaniu (interesy prywatne w godzinach i miejscu pracy).
Będe go bronił bo wielokrotnie udzielał mi porad (od najpospolitszych kiedy to wpadłem w panike mając pierwszego gekona i zrobił on "białą kupke") nie miałem wtedy dostępu do netu ani fachowej literatury.
A Gazeta Wyborcza (którą nadal uważam za najlepszy dziennik) powoli zaczyna zbliżać się niektórymi "sensacjami" i prowokacjami do swojego konkurenta (drugiej gazety w rankingach) "FAKTU" . Jak tak bardzo chodzi im o ochronę Konwencji Waszyngtońskiej (choć pewnie pani redaktor sama nie wie o co w tym wszystkim chodzi,a została uświadomiona tylko przez Naczasa)to niech pani Redaktor prejdzie się tylko po 3 sklepach w centrum Katowic gdzie znajdują się legwany i papugi objęte w/w konwencją i spyta o papiery-nie mają pytałem no ale Zoo to już brzmi lepiej odrazu z "grubej rury".
Pozdrawiam
Uprawnienia umieszczania postów