-
Re: Dawkowanie Vibovitu
Robert.... tu mozemy pospekulowac- komu prosciej, temu prosciej- chyba zapominasz, jakiej wielkosci jest wiekszosc tabletek witaminowych- sprobuj nawet kawalek podac jaszczurce ktora ma niecale 10cm tulowia- w tym wypadku lepiej jednak sprawdza sie proszek.
Z reszta, znaczna czesc legow jak np. Noradarling lubi "gadzie" witaminy i nie wybrzydza.... mowie ci, przeprowadz powazna rozmowe z tym swoim gadem- moze cos wskorasz
))
Co do kameli...... wiesz, kazdy ma swoja prawde, Ty twierdzisz, ze to rzadkosc, ja twierdze ze nie;
Ty twierdzisz, ze oprocz jemenow zaden inny nie je, ja twierdze, ze nie jest to jedzenie regularne, ale jedza
Ty mowisz z doswiadczenia i ja tez............
Ps. Co do legow, wypuszczanych na lakach czy zanoszonych do zoo-
tak chyba robia tylko ci najbardziej cywilizowani- ostatnio przyszla do mnie dziewczyna, ktorej ojciec znalazl doroslego lega..... na wysypisku smieci- chodzaca nedza, jeden wielki wrzod......mieszkal tam conajmniej 2 lata;
Co jeszcze?
Leg w kanalach- zywil sie jedynie szczurami, juz od miesiaca jest w domu i dostaje tylko wegetarianke, a nadal wydala siersc i inne niestrawine czesci gryzoni. Chodzaca krzywica i dna, a skora........ skory jako tako nie ma- jest tylko jedna gnijaca maz- coz za wysoka kultura naszego spoleczenstwa, nie sadzisz?
Uprawnienia umieszczania postów