powiedzcie mi prosze jak w koncu jest z ta witamina D3, wszystkie frimy produkujace witaminy dla gadow dodaja je do swoich produktow, a przeciez juz wielokrotnie podkreslana na forum ze ta witamina nie jest wchlaniana z zoladka
co do tego ze firma Sera wie co produkuje to ja bym sie zgodzil jesli chodzi o produkty dla akwarystow(ktorym jestem wiele lat), co do witamin na pewno witamin wyprodukowane specjanie dla gadow sa najodpwiedniejsze, ale i tutaj dylemat vibowit czy renomowane produkty dla gadow
w literaturze czesto podawany jest vibowit czy fitaral, ciekawi mnie czy jest to poprostu niedouczenie, niezrozumienie, czy korzystanie ze starej literatury tlumaczy ktorzy podejmuja sie przetlumaczenia niemieckiej ksaiazki z niemieckim realimai terrarystycznymi na jesyk polski, czy vibowit rzeczywiscie mozna postawic na rowni z produktami zagranicznych firm(bo oczywiscie polskie firmy nie rusza d... zeby cos takiego wyprodukowac, ale co wymagac jak nawet produkty dla ryb akwariowych sa nieraz do kitu)