Cześć Jaymz,
Już Ci kiedyś napisałam, że nie podoba mi się Twój agresywny ton. A teraz czytam sobie forum i wpadło mi jeszce kilka myśli do głowy, którymi chciałabym się podzielić. Jak na każdym forum tak i tutaj są ludzie, którzy mają coś do powiedzenia (np Dr Robert - cenię go za doświadczenie, fachowość, wyważone odpowiedzi, Jarek Zajączkowski -konkretne odpowiedzi na temat, Rysiek -pasjonat, dużo ciepła wewnętrznego, wie co hoduje i jak to robić, Nika, która mi pomogła nie raz i wielu innych), są też osoby, które pytają, które nie mają nic do powiedzenia a mówią itd. I jak na każdym forum dyskusje na temat x przeradzają się w temat y. Co jest jednak ważne w dyskusjach ? Jak myślisz? Ja myślę, że wzajemny szacunek. Jamyz piszesz przerażające rzeczy ( z własnego doświadczenia) o zwierzętach które leczysz, użalasz się nad ich strasznym losem. Jeżeli potrafisz szanować zwerzęta powiedz mi dlaczego nie szanujesz ludzi???
Basia
Ps Widzę także, że jesteś stałym bywalcem wysypisk śmieci, w przeciwieństwie do większości bywalców tego forum.