-
Re: 6 dzien dalej nic:(
Troche mi wstyd, ze milosnicy i specjalisci od zwierzakow skupiaja sie na takich rzeczach jak cudza ortografia. Tym bardziej, ze i legus glodny i wlasciciel zrozpaczony. Feee!
Mam legwana po przejsciach, poprzedni wlasciciele nawet nie martwili sie, ze nie je lub ma niedogrzane i za male terrarium,. Na szczescie uszedl z zyciem, mimo iz wet nie dawal zadnej nadzieji, ale ratowal jak tylko potrafil.
Nigdy nie mialam zadnego gada (psy, koty, rybki, chomiki, myszki, szczury) i przez pierwszy tydzien bylam mokra ze strachu, bo maly nie jadl. Misiekk przez dwa "k", rozumiem Cie doskonale. Kochasz zwierzaka, a on nie je.
Moj nie jadl, bo nie akceptuje zadnych posypek witaminowych. Mam go 3 tygodnie, wcina teraz wielka miche zieleniny dziennie(nie ma mowy o papu w innych kolorach), zaczyna sie zaokraglac, a wczoraj pierwszy raz zjadl z reki.
Musi byc jakas przyczyna, ze Twoj nie je, ale nie uwazam sie za eksperta, a na pewno nie w ortografii. Moze ma za zimno?Moze jest za duzy ruch wokol jego terrarium? A moze lepiej pojsc do weterynarza, aby wykluczyc lub potwierdzic inne przyczyny. Nie wiem, ale przykro mi, ze ludzie skupiaja sie na ortografii, a nie na prawdziwym problemie.
Uprawnienia umieszczania postów