Zgadzam sie calkowiecie z Januszem.Poz !
Nika ! - dlaczego tak agresywnie i autorytatywnie wyrazasz swoje zdanie ?? - moze jednak nie masz 100% racji ?? Forum jest po to wlasnie zeby sie czegos dowiedziec - wymienic sie pogladami i doswiadczeniem po to zeby potem moc wyrobic sobie wlasne zdanie i miec wlasne doswiadczenia ! A Ty chlopaka bezpardonowo "spuszczasz na drzewo".
Jesli uwazasz ze temat juz jest wyczerpany to podaj mu sciezke gdzie moze znalezc odpowiedz na swoje pytanie i juz !
Ja tez uwazam ze nie nalezy brac przykladu ze sklepow zoologicznych - mam bardzo zle zdanie na temat opieki nad zwierzetami w tych sklepach.
A jesli chodzi o zywienie Legwana - to mlody Legwan POWINIEN dostawac od czasu do czasu pokarm zwierzecy - mimo ze jest roslinozerca !!!!!
Jest to nie tylko moje zdanie (hoduje Legwany od kilku lat !!!!!) ale tez zdanie Lekarzy Weterynarii ktorzy ZNAJA sie na gadach a wrecz pasjonuja sie nimi !!!!!!!!!!!
Moze wiec przemysl sobie, poczytaj ....... i nie badz tak pewna swojego zdania bo moze sie okazac ze nie masz racji ! i nie potrzebnie komus ublizasz !!!!
Pozdrowienia