Nie podawajcie legom sera !!!!!!! owszem wiekszosc je bardzo lubi , serki homogenizowane , jogurty itp. produkty mleczne tez ,ale to nie jest ich naturalny pokarm , sama duzo "blądzilam" i wrecz wyklucalam sie z alicja jak mi powiedziala zebym przestala to Danielkowi dawac , ale wkoncu przestalam i zauwazylam ze stan mojego lega sie znacznie poprawil (jak dostawal ser wyproznial sie raz na 2 tygodnie, teraz wyproznia sie prawie codziennie) i wbrew pozorom wcale nie rosl w takim tempie jak by sie moglo wydawac , wiec nie widze sensu podawania legom produktow mlecznych. Wg mnie nie ma to dobrego wplywu na ich zdrowie, a legom bardzo sie podoba taki pokarm i po jakims czasie moga wybierac tylko produkty mleczne z mieszanki a wtedy mozna miec duzy problem z oduczeniem ich tego (ja mialam taki problem). Teraz w ogole nie podaje mojemu bialka zwierzecego i nie widze zeby z Danielkiem bylo cos nie tak a wrecz przeciwnie )) (lepiej dac jakiegos robaczka raz na jakis czas niz ser , jogurty itp .... acha o miesie tez slyszalam duzo zlych rzeczy ,zwlaszcza o kurczaku , lecz tego ile w tym jest prawdy to nie wiem ...... Pozdrawiam
P.S. moze niech jeszcze dr Robert wypowie sie na temat miesa drobiowego ...